13fe5a1

Wie Orange Access zegt, zegt Michel Heezen….

Alles wat met klimmen en hoogte te maken heeft, zit Michel Heezen in het bloed. Na een carrière bij het Korps Mariniers heeft Michel een opleiding gevolgd tot trektochtleider en buitensport instructeur in Groot Brittannië.

De touwtechnieken die hij daar leerde brachten hem in aanraking met Industrial Rope Access en NDO inspecties aan constructies en pijpwerk van schepen, offshore platforms, elektriciteitscentrales, fabrieken en gebouwen.

In 2000 richtte Michel Heezen het eenmansbedrijf ORANGE ACCESS – Industrial Access Services op, met als doel het leveren van technische expertise/ diensten op gebied van industriële touwtechnieken (rope access), NDO & inspectie, rigging & lifting en mechanische services.

 

ORANGE ACCESS werkt wereldwijd voor een breed scala aan klanten binnen de offshore olie & gas industrie, petrochemische sector, elektrische energie voorziening, maritieme sector, burgelijke & utiliteitsbouw, theater & events.

In 2004 werd ORANGE ACCESS een Full Member Operator en Trainer van IRATA (Industrial Rope Access Trade Association). ORANGE ACCESS startte Nederlands eerste rope access trainingscentrum. Meer certiferingen volgden, zoals VCA* 2004/04, ISO 9001 en GWO.

Kennis, kunde en gedrevenheid vertaalden zich naar een wereldwijde toename in aanvragen naar trainingen en advies met betrekking tot veilig werken op hoogte en in besloten ruimten.

Van een eenpitter naar een bedrijf

Vanuit deze aanvragen heeft ORANGE ACCESS zich ontwikkeld tot een volwaardig, onafhankelijk bedrijf dat staat voor alles wat met veilig werken op hoogte, in besloten ruimten en rope access te maken heeft.

ORANGE ACCESS  levert een totaalpakket op veiligheidskundig gebied met een focus op Veilig werken op hoogte en Rope Access trainingen. Hier vallen ook de Eerste Hulp trainingen onder. Maar ook het leveren van de benodigde producten zoals Persoonlijke Beschermings Middelen waarbij niet de kwantiteit voorop staat maar de kwaliteit.

Wij adviseren, begeleiden en trainen mens en bedrijf. Safety works!